V Praze se uskuteční již 7. ročník úspěšné konference IT Security Workshop

Verze pro tiskPDF verze

Co nového se událo během roku v oblasti budování a řízení informační bezpečnosti? Mění se struktura hrozeb? Dá se jim čelit a předcházet? Do popředí zájmu se dostává otázka bezpečnosti mobilních zařízení, a to je téma, které se objevuje hned v několika přednáškách letošní konference.

Společnost ESET přichází na konferenci s rozborem aktuálního vývoje kybernetických hrozeb. Bude hledat i odpověď na otázku, jaký malware je dnes velkým rizikem. Jak zdůrazňuje přednášející Petr Šnajdr: „Počítačové hrozby již nejsou jen doménou počítačů s operačním systémem Windows. Obětmi sestávají i uživatelé OS X a rapidně rostou počty hrozeb pro mobilní zařízení. Představíme vám taková bezpečnostní řešení, která ochrání nejen počítač, ale i mobilní telefon a tablet.“

Z jiného úhlu pohledu se problematikou bezpečnosti bude zabývat společnost Rittal Czech, s.r.o., jejíž mateřská společnost je dnes největším světovým výrobcem rozvaděčových skříní a jejich příslušenství. Ondřej Vosyka, project manager společnosti představí na konferenci certifikovaná řešení bezpečnosti datových center z hlediska ochrany proti vnějším fyzikálním rizikům (požár, voda, mechanické poškození) a infrastukturu datových center (racky, napájení a monitory)

Společnost APC by Schneider představí moderní nástroje pro doklad a správu datových center – StructuWare Central a Operations.

Další zajímavá témata připravily společnosti INVEA-TECH, TNS-Kernun, Ness Czech, Sefira, Symantec, Nethemba, Ignum a gateprotect.

Cílem 7. ročníku IT Security Workshopu je seznámit odborníky podílející se na budování a řízení informační bezpečnosti s riziky v oblasti ochrany dat a s možnostmi, jak tato rizika snížit.

ITSW se koná 19. března 2013 v Kongresovém centru U Hájků v Praze
REGISTRACE JE JIŽ OTEVŘENA
Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na www.itsw.cz.