Registrace na ITSW 2011 je otevřena

Verze pro tiskPDF verze

V úterý 22. února byla spuštěna online registrace na IT Security Workshop, který letos proběhne 22. března v kongresovém centru U Hájků. Již pátý ročník konference představí novinky na trhu IT bezpečnosti, a seznámí návštěvníky s novými hrozbami, které s sebou přináší stále masovější využívání nových technologií. Pozornost bude věnována mimo jiné bezpečnostním rizikům spojeným s využíváním mobilních zařízení připojených do podnikové sítě či problematice zabezpečení virtualizované infrastruktury.

itsw

Program bude letos opravdu nabitý, vybrat si budete moci z přednášek ve dvou konferenčních sálech, a to z celkového počtu 11 přednášek, které pokryjí všechny problematické oblasti, se kterými se v současné době IT odborníci potýkají. Velmi dobře program doplnil také nový partner konference, společnost Fortinet. Její zástupce pro region střední a východní Evropy se bude zabývat bezpečností bezdrátových sítí, a to především implementací WiFi technologie ve firemním prostředí.
Hlavními tématy IT Security Workshopu jsou security management, ochrana dat a programů, bezpečnost sítí, antivirová ochrana, antispam a antispyware.
Jak efektivně a komplexně zabezpečit firemní síť poradí Filip Navrátil ze ESET software, který je hlavním partnerem letošního ročníku konference. Dále se budete moci setkat s partnerskými společnostmi Brocade, GFI, GTS, TNS – Kernun, RSA - bezpečnostní divizí EMC či SkyVera.

Aktuální program, online registrační formulář a profily partnerů konference naleznete na www.itsw.cz.

pozvanka itsw