IT Security Workshop 2008 - oznámení

Verze pro tiskPDF verze

Konference a výstava IT Security Workshop, s podtitulem bezpečnost dat a sítí, proběhne 11. března v konferenčním centru pražského Hotelu Olympik Artemis. K hlavním tématům druhého ročníku konference patří security management, ochrana proti virům, spamu, spyware a malware, monitorování počítačových sítí a analýza bezpečnostních incidentů.

Zachování důvěryhodnosti, dostupnosti a integrity informací zpracovávaných a uchovávaných v informačních systémech je základní podmínkou funkčnosti informačního systému jako celku.
Poptávka po bezpečnostních produktech již delší dobu roste. Metody a nástroje pro efektivní ochranu Vašich dat a informací Vám přináší konference a výstava IT Security Workshop (ITSW).

Společnost Risk Analysis Consultants přinese v úvodní prezentaci konference odpovědi na základní otázky: jak určit hodnotu informací a jak tyto informace efektivně chránit ? Tato nezávislá poradenská společnost poskytující služby a řešení ve všech oblastech bezpečnosti informací je odborným partnerem ITSW.

Partnery druhého ročníku ITSW se staly společnosti Microsoft, Eset software a GFI. Společnost Microsoft, která se hodlá nově velmi intenzivně věnovat bezpečnostním produktům a řešením, přichází z ucelenou nabídkou řešení ochrany proti škodlivému software uvnitř infrastruktury. Řešení s názvem Forefront bude tématem jejich vystoupení na konferenci. Pan Igor Hák, ze společnosti Eset software, ve své přednášce shrne historii škodlivého kódu a seznámí vás se současnými trendy škodlivého kódu. Co dělat pokud už k bezpečnostnímu incidentu došlo vám poradí společnost GFI.

Z dalších zúčastněných firem ITSW vybíráme společnosti INVEA-TECH, Softronik, Comguard, Rekonix a jiné. K nejzajímavějším prezentcím bude jistě patřit představení systému pro eliminaci hrozeb související s Web 2.0 aplikacemi Webwasher, společnosti Comguard. Tento produkt obsadil 1. místo v testu časopisu eWeek, kdy dosáhl úspěšnosti na kontrolu malware neuvěřitelných 99,97%.

Vedle bohatého přednáškového programu se můžete v rámci výstavní části ITSW podrobněji seznámit s konkrétnimi bezpečnostními řešeními a vyměnit si své názory a zkušenosti s předními odborníky v této specifické oblasti informačních a komunikačních technologií.

Rezervujte si své místo na konferenci a výstavě IT Security Workshop a přijďte si poslechnout , jaké jsou nové trendy v oblasti zabezpečení dat a sítí z pohledu předních společností v oboru ICT bezpečnosti.

Podrobný program a možnost registrace na www.itsw.cz. Pro předregistrované návštěvníky vstup zdarma.


IT Security Workshop


Za Exponet s.r.o.
Jolana Jakoubková
[email protected]
tlf.: +420 226 066 933

Exponet s.r.o. - pořadatel odborně zaměřených konferencí, veletrhů a výstav. Portfolio služeb zahrnuje pořádání firemních prezentací, seminářů, tiskových konferencí a společenských akcí a realizaci výstavních expozic a stánků na tuzemských i zahraničních veletrzích. Mezi největší pořádané akce patří konference a výstavy: LinuxExpo, IT Security Workshop, Mobile and Wireless Solutions, IP Telephony Workshop či Data Storage Workshop a realizace expozic společnosti Fiat na veletrzích a výstavách v ČR i zahraničí.. Více na www.expo-net.cz.