IT Security Workshop v Praze již po osmé

Verze pro tiskPDF verze

Společnost Exponet zve na IT Security Workshop, letos do nového místa konání v Konferenčním centru City, Praha 4, Na Strži 65/1702. Účastníci konference se seznámí v deseti přednáškách s novinkami z oblasti bezpečnosti IT. V popředí zájmu letošní konference bude obrana proti kybernetickým útokům, bezpečnost datových sítí, vlastní zabezpečení dat v cloudu, ochrana mobilních zařízení a bezpečnostní monitoring jako služba.

Společnost ANECT představí ucelené portfolio komplexních služeb pro informační bezpečnost včetně živých ukázek nejnovějších nástrojů CheckPointu pro detekci a blokaci pokročilých útoků a také další novinky a trendy.
Přístup k budování datových center se mění s nasazováním cloudových řešení. Václav Míka ze společnosti APC by Schneider Electric seznámí účastníky konference s novinkami, které v blízké budoucnosti změní náhled na datová centra.

Jediná žena mezi přednášejícími, Simona Buchovecká ze společnosti Sefira, se bude zabývat zneužitím mobilních zařízení aneb LiveHackingem v praxi. Díky ukázce LiveHackingu získají posluchači představu, jaká rizika mobilním zařízením hrozí a jak jejich zneužití předcházet.

Bezpečnostní monitoring jako službu představí Tomáš Dedek, Information Security Consultant, Bull s.r.o. Zavedení a provoz bezpečnostního monitoringu pomocí SIEM/NBA vyžaduje nemalé investice do liských zdrojů z pohledu času či potřebných znalostí. Koncept bezpečnostního monitoringu jako služby řeší omezené kapacity na straně koncových uživatelů.

Další zajímavá témata připravily společnosti INVEA-TECH, TNS-Kernun, ComSource, VeraComp, IS4 Technologies a SafeNet.

Připojte se k nám na LinkedIn a můžete získat vstupenku zdarma.

ITSW se koná 18. března 2014 v Kongresovém centru City v Praze 4, Na Strži 65/1702.
REGISTRACE JE JIŽ OTEVŘENA
Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na www.itsw.cz.

Kontakt pro více informací:
Renata Pavlíčková, Exponet s.r.o.
Tel.: +420-226-066-933 Fax: +420-226-066-934
Email: [email protected] http://www.expo-net.cz